16 saluran HDMI&AV IPTV encoder COL-8316HA

COL-8316HA 16channel HDMI&AV IPTV encoder minangka biaya paling kompetitif lan piranti streaming video sing gampang digunakake sing dirancang kanggo produser video profesional.Produk ndhukung input 16 saluran HDMI & 32CVBS, 16 input audio 3.5mm (opsional). Encoding metu dual stream h.264 kanthi format audio MP3/AAC.Saka sumber input HDMI kayata kamera utawa switcher, ngasilake stream sing dienkode H.264 sing cocog karo protokol RTSP, RTP, HTTP, UDP lan RTMP.Produk kasebut bisa ditrapake kanggo pendidikan, perawatan kesehatan, IPTV, konferensi, pendhidhikan jarak jauh, wawancara warta, perbankan, transportasi lan industri liyane.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ 16 saluran HDMI & 32CVBS, 16 input audio 3.5mm (opsional)

✔ Dhukungan HLS & SDK

✔ Ndhukung pengkodean non-sinyal

✔ Ndhukung TS nganggo Audio Alone

✔ Desain konsumsi daya sing sithik

✔ Nganti 720P, 1080P input video HD

✔ Sistem ndhukung WINDOWS XP/VISTA/SERVER2003/SERVER2008/WIN7 32 lan WIN764, LINUX

✔ Ndhukung pilihan format audio MP3 lan AAC

✔ Spesifikasi pengkodean: PROFIL BASELINE / PROFIL UTAMA / PROFIL Dhuwur

✔ Ndhukung klik kanggo mulihake konfigurasi gawan

✔ Dhukungan decoding STB

✔ Dhukungan aliran TS Utama lan aliran sub TS bisa nggunakake protokol jaringan sing beda kanggo transmisi (Dhukungan multi-tingkat multi-protokol)

✔ Ndhukung tampilan macem-macem peralatan bebarengan ing komputer

✔ Dhukungan jaringan langsung nyambung, ora perlu cocog kertu koleksi HD.

✔ Nyedhiyakake protokol RTSP/RTP/HTTP/RTMP/UDP

✔ Dhukungan Profil Utama H.264 / Profil Dhuwur H.264 lan audio AAC.

✔ Antarmuka kontrol web

✔ Patuh karo standar CBR/VBR 16KBIT/S~12MBIT/S

Spesifikasi

 

 

Video

Input 16saluran HDMI &32 CVBS

 

  Resolusi 1920x1080p/1920x1080i/1280x720p/720*576i/720*576p/640*480i
  Enkoding H.264/AVC High Profile Level 4.0(HMDI)
  Video Bitrate 0,8 Mbps ~ 12 Mbps
  Mode bitrate CBR/VBR
  Tipe GOP Bisa diatur
  Video

preprocessing

De-interlacing, nyuda gangguan, ngasah
  OSD Gambar, tembung
 

Audio

 

Enkoding AACMP3
  Resample Rate Tingkat sampel output adaptif (pilihan)

32K, 44.1K, 48K, 64K, 96K, 128K, 160K, 192K

  Sampling 32000,44100,48000
  Bitrate 64 Kb/s~384 Kb/s

Output

16 IP output
 

Sistem

RJ45 1000M port Ethernet
  Protokol HTTP,UDP,RTSP,RTMP,ONVIF
  Konfigurasi

antarmuka

antarmuka WEB
  Nganyarke Nganyari piranti lunak remot
 

 

Lingkungan

ukuran (W×D×Dhuwur: 484mm x 365mm x 148mm
  Bobot resik 8KG
  Suhu 0~45(karya), -20~80(Lumbung)
  daya

Syarat

12V -2A
  daya

konsumsi

5W

Aplikasi

IPTV digital headend
Encoding program menyang YouTube
Jupuk video sistem konferensi Internet
Sistem video pendidikan jarak jauh
Sistem TV Hotel
Rumah Sakit, Bank, sistem transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: