page_banner

Babagan awake dhewe

Sapa Kita?

Colable Electronics Co., Ltd.

Minangka panyedhiya siaran digital lan jaringan TV sing luar biasa, Colable Electronics Co., Ltd. ahli ngowahi sistem televisi saka analog dadi digital, utawa mbangun sistem digital anyar kanthi biaya paling murah lan paling efektif.Apa kita bisa kurban solusi total DVB-C/S/T saka headend kanggo pangguna pungkasan karo cara kabel, MMDS & DTH.Proyek kita ana hubungane karo wilayah sing beda-beda, kayata jangkoan kutha utawa desa, hotel, rumah sakit, universitas, kasino lan liya-liyane. Colable berkembang kanthi apik amarga perusahaan kita duwe tim teknis lan dodolan sing apik banget.Titik paling penting yaiku Colable tansah bisa menehi solusi sing paling cocok kanggo klien.Produk kasebut kalebu IRD kanggo SD lan HD, panrima satelit FTA, encoder MPEG2/4 /H.264 (SD lan HD, IP opsional), multiplexer TS, scramblers standar, modulator QAM/QPSK/COFDM, CAS&SMS, EPG, SD/ HD DVB-C / S / T nyetel kothak ndhuwur, MMDS pemancar, antena, EoC (Ethernet liwat Coaxial) Sistem Akses Data adhedhasar loro-cara jaringan HFC lan Epon.Kita uga duwe peralatan NVOD, PPV lan CATV: pemancar optik, panrima, amplifier, tap, splitter, serat, kabel lan liya-liyane.Produk lan layanan sing sampurna saka Colable menangake reputasi apik ing omah lan ing luar negeri.Kita bakal tikel kaping pindho upaya kanggo ketemu kecemerlangan sabanjure.

b596957e

Kenapa Pilih Kita?

We colable Electronics spesialis ing peralatan siaran TV digital kanggo luwih saka 15 taun, lan pengalaman ing kabel digital / Satelit / solusi siaran tv Terrestrial lan sistem IPTV. Departemen R&D Independen tansah jangkah saka tingkat anjog ing donya. Gudang 1500-meter persegi ndadekake Simpenan cukup kanggo pangiriman cepet ing 3-5 apa dina.3 taun free repair lan support skill dawa urip menang kita akèh klien biasa.Pilihan apik kanggo sampeyan.Sugeng rawuh ing Colable!

Path Pangembangan

Ing taun 2006, wiwit diadegaké, Colable wis setya kanggo kabel digital / Satelit / solusi siaran tv Terrestrial lan sistem IPTV. Pendiri lan tim layanan teknis kita dumadi saka profesional senior ing lapangan saka China. Ngandelake pusat R&D lan basis produksi. , kita wis nyedhiyakake produk sing luwih efisien, luwih apik lan luwih murah kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Kita ngerti sistem penyiaran TV, lan kita ngerti panjaluk pelanggan kanggo layanan sing luwih profesional. Kita ngerti manawa kualitas lan dhukungan teknis penting banget. .

Mulane, kita strictly abide dening kualitas profesional, sistem Manajemen saka produksi kanggo transportasi kanggo support skill dawa urip kanggo ensurethetraceability. Supaya kanggo nyedhiyani prices luwih mupangati, kita wis netepake warehousing efisien lan sistem logistik ing pabrik kita, lan usaha kanggo ngurangi pranala penengah. minangka mu sabisa kanggo nyedhiyani pelanggan karo rasio priceperformance luwih mupangati. Kanthi pembangunan luwih saka 15 taun, produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah, mbantu mayuta-yuta wong kanggo ngatasi masalah siaran TV. Basis pelanggan kalebu perusahaan multinasional lan pelanggan gedhe, medium lan cilik ing macem-macem wilayah.

Perusahaan Didegake

Area Pabrik

Negara sing dilindhungi