DVB-S2/T2 kanggo ISDB-T ATSC-T DVB-C DVB-T RF Transmodulator COL5011M

Input Tuner COL5011M, output operator RF 4, ndhukung output IP Gigabit ing wektu sing padha, utamane digunakake kanggo peralatan konversi antarmuka ujung kepala TV digital.Piranti kasebut nggabungake fungsi demodulasi lan modulasi ing siji, bisa uga demodulasi lan paket nganti 24 Tuner input TS stream menyang paket IP, Ndhukung 2 input ASI bebarengan.Lan bisa modulate kabeh input karo 4 operator output kanggo cara modulasi beda, kayata DVB-C/T, ISDB-T, ATSC-kabeh modulasi cara bisa didhukung sauntara, klien bisa milih sembarang miturut requirement



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ Decode MPEG-2 lan MPEG-4 Transport Streams Dibungkus menyang Paket IP

✔ Ndhukung output 1 MPTS (output ASI Independen)

✔ Ndhukung 4/8/12/16/20/24 input Tuner

✔ Ndhukung 4 operator DVB-C/T, ISDB-T, output ATSC

✔ Ndhukung 2 input ASI

✔ Ndhukung output ASI independen 2 saluran

✔ Ndhukung output IP Gigabit, protokol UDP/RTP

Spesifikasi

Input 4/8/12/16/20/24 input tuner +2ASI input
 

 

 

Bagian Tuner

DVB-S/S2

Frekuensi Input 950-2150MHz
    Simbol rate DVB-S: QPSK 2~45Mbauds;

DVB-S2:QPSK1~45Mbauds, 8PSK 2~30Mbauds

    Kode rate 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10
    Rasi lintang QPSK, 8PSK
 

DVB-T/T2

Frekuensi Ing 30 MHz ~ 999.999 MHz
 

 

Bandwidth 6/7/8 M bandwidth
 

ATSC-T

Frekuensi Input 54 MHz ~ 858 MHz
 

 

Bandwidth Bandwidth 6M
 

ISDB-T

Frekuensi Input 30-1000MHz
 

DVB-C

Standar J.83A(DVB-C), J.83B, J.83C
    Frekuensi Ing 30 MHz ~ 1000 MHz
    Rasi lintang 16/32/64/128/256 QAM
 

Output

4 DVB-T/4 DVB-C/4 ATSC/4 ISDBT
  1MPTS IP mirrored output liwat UDP lan RTP / RTSP protokol liwat port IP
  2 ASI output
BISS Descrambling  

Mode 1, Mode E (nganti 850Mbps) (discramble program individu)

Bagan Prinsip

vasntr

Referensi pesenan

Input tuner 4 tuner 8 tuner 12 tuner 16 tuner 20 tuner 24 tuner
DVB-S2 COL5011M-4S COL5011M-8S COL5011M-12S COL5011M-16S COL5011M-20S COL5011M-24S
DVB-T2 COL5011M-4T COL5011M-8T COL5011M-12T COL5011M-16T COL5011M-20T COL5011M-24T
ATSC COL5011M-4A COL5011M-8A COL5011M-12A COL5011M-16A COL5011M-20A COL5011M-24A
ISDB-T COL5011M-4I COL5011M-8I COL5011M-12I COL5011M-16I COL5011M-20I COL5011M-24I
DVB-C COL5011M-4C COL5011M-8C COL5011M-12C COL5011M-16C COL5011M-20C COL5011M-24C

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: