Tuner opsional input FTA MPEG4 decoder DVB-S/S2/T/T2 kanggo IP Gateway COL5011P

COL5011PInput tuner, gateway output IP Gigabit utamane digunakake kanggo TV digitalsirahperalatan konversi antarmuka pungkasan, piranti nggabungake demodulasi lan fungsi gateway ing siji, bisa bebarengan demodulate lan paket nganti 24 Tuner input TS stream menyang paket IP, Ndhukung2input ASI ing wektu sing padha, output liwat alamat IP beda lan nomer port lan output ASI, ndhukung SPTS lan MPTS output ing wektu sing padha.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ Decode stream transportasi MPEG-2 lan MPEG-4 lan encapsulate menyang paket IP

✔ Ndhukung output 256 SPTS lan output 4 MPTS

✔ Ndhukung 4/8/12/16/20/24 input Tuner

✔ Ndhukung 2 input ASI

✔ Ndhukung 2 output ASI independen

✔ Mendukung output IP, protokol UDP/RTP, mendukung unicast/multicast

✔ Ndhukung fungsi LCD lan tombol

✔ Dhukungan manajemen jaringan (Web)

Spesifikasi teknis

Input 4/8/12/16/20/24 tuner input +2ASI input
Tuner

 

 

 

Bagean

DVB-S/S2 Frekuensi Input 950-2150MHz
    Simbol rate DVB-S: QPSK 2~45Mbauds;

DVB-S2:QPSK1~45Mbauds, 8PSK 2~30Mbauds

    Kode rate 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10
    Rasi lintang QPSK, 8PSK
  DVB-T/T2 Frekuensi Ing 30 MHz ~ 999.999 MHz
    Bandwidth 6/7/8 M bandwidth
  ATSC-T Frekuensi Input 54 MHz ~ 858 MHz
    Bandwidth Bandwidth 6M
  ISDB-T Frekuensi Input 30-1000MHz
  DVB-C Standar J.83A(DVB-C), J.83B, J.83C
    Frekuensi Ing 30 MHz ~ 1000 MHz
    Rasi lintang 16/32/64/128/256 QAM
Output 256 SPTS IP mirrored output liwat UDP lan RTP / RTSP protokol liwat IP port, Unicast lan Multicast
  2 ASI output
BISS Descrambling Mode 1, Mode E (nganti 850Mbps) (discramble program individu)

Bagan Prinsip

asfqw

Referensi pesenan

Input tuner 4 tuner 8 tuner 12 tuner 16 tuner 20 tuner 24 tuner
DVB-S2 COL5011P-4S COL5011P-8S COL5011P-12S COL5011P-16S COL5011P-20S COL5011P-24S
DVB-T2 COL5011P-4T COL5011P-8T COL5011P-12T COL5011P-16T COL5011P-20T COL5011P-24T
ATSC COL5011P-4A COL5011P-8A COL5011P-12A COL5011P-16A COL5011P-20A COL5011P-24A
ISDB-T COL5011P-4I COL5011P-8I COL5011P-12I COL5011P-16I COL5011P-20I COL5011P-24I
DVB-C COL5011P-4C COL5011P-8C COL5011P-12C COL5011P-16C COL5011P-20C COL5011P-24C

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: