8/16/24 CH HD H.264 MPEG4 nganti IP UDP RTP/RTSP Encoder COL5181HA

COL5181HA H.264 HD encoder minangka piranti enkoding HD profesional.Nduwe input HDMI 8/16/24 kanggo pilihan.Saben 8 port HDMI nuduhake siji modul encoder karo saben modul ndhukung output 1MPTS lan 8SPTS.Integrasi dhuwur lan desain efektif biaya ndadekake piranti digunakake akeh ing macem-macem sistem distribusi digital kayata TV kabel digital head-end, siaran TV digital lsp.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ 8 input HDMI kanthi output 8 SPTS lan 1 MPTS (saben modul encoder), maksimal 24 input HDMI (2 utawa 3 Modul Encoder nuduhake port NMS lan port DATA sing padha)

✔ Format enkoding video MPEG4 AVC/H.264·

✔ MPEG1 Layer II, LC-AAC, format enkoding audio HE-AAC lan AC3 Pass Through, lan pangaturan gain audio

✔ Output IP liwat protokol UDP lan RTP/RTSP

✔ Ndhukung kode QR, LOGO, sisipan caption

✔ Ndhukung fungsi "Null PKT Filter".

✔ Kontrol liwat manajemen web, lan nganyari gampang liwat web

Spesifikasi

Input

8/16/24 input HDMI

Video

Resolusi mlebu 1920×1080_60P, 1920×1080_60i,

1920×1080_50P, 1920×1080_50i,

1280×720_60P, 1280×720_50P,

720 x 576_50i, 720 x 480_60i

  Output 1920×1080_30P, 1920×1080_25P,

1280×720_30P, 1280×720_25P,

720 x 576_25P, 720 x 480_30P

Enkoding MPEG-4 AVC/H.264

Bit-rate 1~13Mbps saben saluran

Kontrol Rate CBR/VBR

Struktur GOP IP…P (P Frame adjustment, tanpa B Frame)

Audio

Enkoding MPEG-1 Layer 2, LC-AAC, HE-AAC lan AC3 Pass liwat

Sampling rate 48 kHz

Resolusi 24-dicokot

Gain Audio 0-255 Luwes

MPEG-1 Layer 2 Bit-rate 48/56/64/80/96/112/128/160/192/224/256/320/384 kbps

 

LC-AAC Bit-rate 48/56/64/80/96/112/128/160/192/224/256/320/384 kbps

 

HE-AAC Bit-rate 48/56/64/80/96/112/128 kbps

Output stream

Output IP liwat DATA (GE) liwat protokol UDP lan RTP/RTSP

(8 input HDMI kanthi output 8 SPTS lan 1MPTS kanggo saben papan encoder)

Fungsi sistem

Manajemen jaringan (WEB)

 

Basa Cina lan Inggris

 

upgrade piranti lunak Ethernet

macem-macem

Ukuran (W×L×H) 482mm × 328mm × 44mm

Lingkungan 0 ~ 45 ℃ (karya)-20~80 ℃(Lumbung

syarat daya AC 110V± 10%, 50/60Hz, AC 220 ± 10%, 50/60Hz

Bagan Prinsip saben modul

wqfwq

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: