8/16/24 HD 128 IP input MPEG-4 AVC/H.264 kanggo DVB/C/T ATSC ISDB-T Encoder Modulator COL5181HM

COL5181HM minangka piranti integrasi dhuwur profesional sing kalebu enkoding, multiplexing, lan modulasi.Ndhukung 8/16/24 input HDMI, 1 input ASI, 1 input payer USB lan 128 input IP liwat port GE.Uga ndhukung DVB-C RF metu karo 12 non-jejer mawa utawa DVB-T/ATSC RF metu karo 8 non-jejer operator, utawa ISDB-T RF metu karo 6/16 non-jejer operator, lan ndhukung 12/8/ 6/16 MPTS minangka pangilon saka 12/8/6/16 operator liwat port GE lan 1 ASI metu minangka pangilon saka salah siji operator.Piranti fungsi lengkap iki ndadekake becik kanggo sistem mburi sirah CATV cilik, lan iku pilihan cerdas kanggo sistem TV hotel, sistem hiburan ing bar olahraga, rumah sakit, apartemen etc.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ Input HDMI 8/16/24, enkoding Video MPEG-4 AVC/H.264

✔ 1 input ASI kanggo re-mux

✔ 128 input IP liwat UDP lan RTP liwat port GE

✔ Saben operator metu proses saluran maksimal 32 IP saka port GE (protokol UDP&RTP)

✔ MPEG1 Layer II, LC-AAC lan HE-AAC Audio encoding, AC3 Pass Through lan pangaturan gain audio

✔ Ndhukung 12 kelompok multiplexing/DVB-C modulasi

✔ Ndhukung 8 kelompok multiplexing/DVB-T/ATSC modulasi --- Opsional

✔ Dhukungan 6 (utawa 16) klompok multiplexing / modulasi ISDB-T --- Opsional

✔ Ndhukung 1 ASI minangka pangilon saka salah sawijining operator output RF --- Opsional

✔ Ndhukung 12 MPTS IP output liwat UDP, RTP/RTSP –DVB-C RF metu

✔ Dhukungan 8 MPTS IP output liwat UDP, RTP/RTSP-- DVB-T/ATSC RF metu

✔ Dhukungan 6 (utawa 16) MPTS IP output liwat UDP, RTP/RTSP-- ISDB-T RF metu

✔ Dhukungan LOGO, Caption lan sisipan kode QR

✔ Ndhukung pemetaan ulang PID / pangaturan PCR akurat / editing PSI / SI lan nyisipake

✔ Kontrol liwat manajemen web, lan nganyari gampang liwat web

Spesifikasi teknis

Input 8/16/24 input HDMI kanggo pilihan

1 ASI ing kanggo re-mux

1 USB Player input kanggo re-mux

128 IP input liwat UDP lan RTP, GE port, RJ45—DVB-C RF metu

128 IP input liwat UDP lan RTP, GE port, RJ45—DVB-T/ATSC RF metu

128 IP input liwat UDP lan RTP, port GE, RJ45-ISDBT RF metu

Video Resolusi Input 1920×1080_60P, 1920×1080_60i,

1920×1080_50P, 1920×1080_50i,

1280×720_60P, 1280×720_50P,

720×576_50i,720×480_60i,

    Output 1920×1080_30P, 1920×1080_25P,

1280×720_30P, 1280×720_25P,

720×576_25P,720×480_30P,

  Enkoding MPEG-4 AVC/H.264
  Bit-rate 1Mbps ~ 13Mbps saben saluran
  Kontrol Rate CBR/VBR
  Struktur GOP IP…P (P Frame adjustment, tanpa B Frame)
Audio Enkoding MPEG-1 Layer 2, LC-AAC, HE-AAC lan AC3 Pass liwat
  Sampling rate 48 kHz
  Resolusi 24-dicokot
  Gain Audio 0-255 Luwes
  MPEG-1 Layer 2 Bit-rate 48/56/64/80/96/112/128/160/192/224/256/320/384 kbps
  LC-AAC Bit-rate 48/56/64/80/96/112/128/160/192/224/256/320/384 kbps
  HE-AAC Bit-rate 48/56/64/80/96/112/128 kbps
Multiplexing PID maksimal

Pemetaan maneh

255 input saben saluran
  Fungsi Pemetaan ulang PID (otomatis utawa manual)
    Nyetel PCR sing akurat
    Ngasilake tabel PSI / SI kanthi otomatis
Modulasi DVB-C Saluran QAM 12 output operator non-adjacent (bandwidth maksimal 192MHz)
    Standar EN300 429/ITU-T J.83A/B
    MER ≥40db
    frekuensi RF 50 ~ 960MHz, 1KHz langkah
    tingkat output RF -20~+3dbm, 0.1db langkah
    Simbol Rate 5.0Msps~7.0Msps, 1ksps stepping
      J.83A J.83B
    Rasi lintang 16/32/64/128/256QAM 64/256 QAM
    Bandwidth 8M 6M
  DVB-T Standar EN300744
    mode FFT 2K, 4K, 8K
    Bandwidth 6M, 7M, 8M
    Rasi lintang QPSK, 16QAM, 64QAM
    Interval Pengawal 1/4, 1/8, 1/16, 1/32
    FEC 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
    MER ≥42 dB
    frekuensi RF 50 ~ 960MHz, 1KHz langkah
    RF metu 8 output operator non-jejer (bandwidth maksimal 192MHz)
    tingkat output RF -20~ +3dBm, langkah 0,1db
  ATSC Standar ATSC A/53
    Bandwidth 6M
    Rasi lintang 8vsb
    FEC RS(208 188)+Trellis
    MER ≥40dB
    ACL -55 dBc
    frekuensi RF 50 ~ 960MHz, 1KHz langkah
    RF metu 8 output operator non-jejer (bandwidth maksimal 192MHz)
    tingkat output RF -20~+3dbm (kanggo kabeh operator), 0.5db stepping
  ISDB-T Standar ARIB STD-B31
    Bandwidth 6M
    Rasi lintang QPSK, 16QAM, 64QAM
    Interval Pengawal 1/32, 1/16, 1/8, 1/4
    Mode transmisi 2K, 4K, 8K
    Kode rate 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
    MER ≥40dB
    frekuensi RF 50 ~ 960MHz, 1KHz langkah
    RF metu 6 (utawa 16) output operator sing ora jejer (bandwidth maksimal 192MHz)
    tingkat output RF -20dBm~+3dBm, 0,1dB stepping
Output stream 1 Output ASI minangka pangilon saka salah sawijining operator output RF (Opsional)

Output 12 MPTS liwat UDP lan RTP/RTSP minangka pangilon saka 12 operator DVB-C,

Output 8 MPTS liwat UDP lan RTP/RTSP minangka pangilon saka 8 operator DVB-T/ATSC (Opsional)

Output 6 MPTS liwat UDP lan RTP/RTSP minangka pangilon saka 6 operator ISDB-T (Opsional)

Output 16 MPTS liwat UDP lan RTP/RTSP minangka pangilon saka 16 operator ISDB-T (Opsional)

1*1000M Base-T antarmuka Ethernet, port GE

Fungsi sistem Manajemen jaringan (WEB)
  Basa Cina lan Inggris
  upgrade piranti lunak Ethernet
macem-macem Ukuran (W×L×H) 482mm × 328mm × 44mm
  Lingkungan 0 ~ 45 ℃ (karya)-20~80 ℃(Lumbung
  syarat daya AC 110V± 10%, 50/60Hz, AC 220 ± 10%, 50/60Hz

Bagan Prinsip (Saben Modul Encoder)

vsva

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: