32 in 1 CATV IP to RF Modulator DVB-C karo Mux-Scrambler COL5400E

COL5400E 32CH IP QAM Modulator minangka piranti Mux-scrambling-modulating kabeh-ing-siji generasi paling anyar.Nduwe 32 saluran multiplexing, 32 saluran scrambling lan 32 saluran modulasi QAM (DVB-C), lan ndhukung maksimal 1024 input IP liwat port GE lan 32 operator non-jejer (50MHz ~ 960MHz) output liwat antarmuka output RF.Piranti kasebut uga ditondoi kanthi tingkat terintegrasi sing dhuwur, kinerja dhuwur lan biaya sing murah.Iki cocog banget karo sistem penyiaran CATV generasi anyar.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ 2 input GE, Data1 lan Data2.

✔ Ndhukung saluran TS maksimal 1024 liwat UDP / RTP, unicast lan multicast, IGMP v2v3.

✔ Max 840Mbps kanggo saben input GE.

✔ Ndhukung pangaturan PCR.

✔ Ndhukung nyaring CA PID, remapping lan editing PSI/SI.

✔ Ndhukung pemetaan ulang PIDS maksimal 180 saben saluran.

✔ Ndhukung sistem scrambling umum DVB (ETR289), standar simulcrypt ETSI 101 197 lan ETSI 103 197.

✔ Ndhukung 32 TS multiplexed utawa scrambled liwat output UDP / RTP / RTSP.

✔ 32 operator QAM non-jejer output, tundhuk karo DVB-C (EN 300 429) lan ITU-T J.83 A/B.

✔ Dhukungan enkoding RS (204,188).

✔ Dhukungan manajemen Jaringan berbasis Web.

Spesifikasi

Input

Input 512×2 IP input, 2*100/1000M Port Ethernet

 

Protokol Transportasi TS liwat UDP / RTP, unicast lan multicast, IGMP V2 / V3

 

Tarif Transmisi Max 840Mbps kanggo saben input GE

Mux

Saluran Input 1024

 

Saluran Output 32

 

Max PIDs 180 saben saluran

 

Fungsi PID remapping (otomatis/manual opsional)

 

  PCR nyetel akurat

 

  Tabel PSI / SI kanthi otomatis ngasilaken

Scrambling

Paramèter

Max simulscrypt CA 4

 

Standar Scramble ETR289, ETSI 101 197, ETSI 103 197

 

Sambungan Koneksi lokal/remote

Modulasi

Paramèter

Saluran QAM 32 operator non-jejer

 

Standar Modulasi EN300 429/ITU-T J.83A/B

 

Simbol Rate 5.0~7.0Msps, 1ksps stepping

 

Rasi lintang 16, 32, 64, 128, 256QAM

 

FEC RS (204, 188)

Output RF

Antarmuka 1 F ngetik port output kanggo 32 operator, 75Ω

 

Range RF 50~960MHz, 1kHz stepping

 

Tingkat Output -20dBm~+10dBm(87~117dbµV), 0.1dB stepping

 

MER ≥ 40dB

 

ACLR -60 dBc

TS output

32 IP output liwat UDP/RTP/RTSP, unicast/multicast, 2*100/1000M Ethernet Ports (SFP)

Sistem

Perangkat lunak manajemen jaringan (NMS) ndhukung

Umum

Demission 420mm × 440mm × 44.5mm (WxLxH)
Bobot 3 kg
Suhu 0 ~ 45 ℃ (operasi), -20 ~ 80 ℃ (panyimpenan)
Power Supply AC 100V±10%, 50/60Hz utawa AC 220V±10%, 50/60Hz
Konsumsi 15.4W

Bagan Prinsip Batin

xzvvqwfqw

Apa Pilih Kita

Minangka panyedhiya siaran digital lan jaringan TV sing luar biasa, Colable Electronics Co., Ltd. ahli ngowahi sistem televisi saka analog dadi digital, utawa mbangun sistem digital anyar kanthi biaya paling murah lan paling efektif.Apa kita bisa kurban solusi total DVB-C/S/T saka headend kanggo pangguna pungkasan karo cara kabel, MMDS & DTH.Proyek kita ana hubungane karo wilayah sing beda-beda, kayata jangkoan kutha utawa desa, hotel, rumah sakit, universitas, kasino lan liya-liyane. Colable berkembang kanthi apik amarga perusahaan kita duwe tim teknis lan dodolan sing apik banget.Titik paling penting yaiku Colable tansah bisa menehi solusi sing paling cocok kanggo klien.Produk kasebut kalebu IRD kanggo SD lan HD, panrima satelit FTA, encoder MPEG2/4 /H.264 (SD lan HD, IP opsional), multiplexer TS, scramblers standar, modulator QAM/QPSK/COFDM, CAS&SMS, EPG, SD/ HD DVB-C / S / T nyetel kothak ndhuwur, MMDS pemancar, antena, EoC (Ethernet liwat Coaxial) Sistem Akses Data adhedhasar loro-cara jaringan HFC lan Epon.Kita uga duwe peralatan NVOD, PPV lan CATV: pemancar optik, panrima, amplifier, tap, splitter, serat, kabel lan liya-liyane.Produk lan layanan sing sampurna saka Colable menangake reputasi apik ing omah lan ing luar negeri.Kita bakal tikel kaping pindho upaya kanggo ketemu kecemerlangan sabanjure.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: