8CH IRD DVB-S/S2 kanggo DVB-T CAM/CI Transmodulator COL5441CE

COL5441CE minangka modulator DVB-C/T kanthi kinerja dhuwur lan biaya-efektif.Wis 8 input tuner DVB-S2, sawise multiplexing, scrambling lan proses modulasi, banjur menehi 4 output RF.Kanggo nyukupi macem-macem syarat pelanggan, piranti iki uga dilengkapi input 128 IP lan output 4 MPTS liwat UDP lan RTP.Desain struktur pluggable banget nggampangake owah-owahan modul yen perlu.Kajaba iku, papat CAMs / CI sing diiringi bisa njlentrehake input program saka 8 input Tuner.COL5441CE bisa ditingkatake lan dikontrol liwat sistem jaringan, sing ngidini digunakake kanthi akeh kanggo nyetel jaringan penyiaran digital lan bisa adaptasi karo sistem penyiaran CATV generasi anyar.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ 8 Tuner (DVB-S2) input

✔ Modul Demodulasi (4*RF/Loop out + 4*CAM + 4*Smartcard)

✔ Siji CAM bisa dekripsi macem-macem program saka Tuners lan IP

✔ maksimal 128 IP input (MPTS/SPTS) liwat protokol UDP lan RTP

✔ 4 grup multiplexing + 4 grup scrambling (DVB-C) + 4 grup DVB-C modulasi

✔ 4 IP (MPTS) output liwat protokol UDP lan RTP

✔ Fungsi demodulasi lan multiplexing terintegrasi

✔ Ndhukung pangaturan PCR sing akurat

✔ Dhukungan PID Remapping

✔ Ndhukung PSI / SI mbangun lan nyunting

✔ Manajemen NMS berbasis web

Spesifikasi

Input 8 Input Tuner (DVB-S2).

128 IP (SPTS/MPTS) input liwat UDP lan RTP, RJ45, 1000M/100M Unicast/Multicast

Bagian Tuner DVB-S Frekuensi Input 950-2150MHz
    Simbol rate 2-45 Msps
    Kekuwatan Sinyal -65~-25dBm
    Demodulasi FEC 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8 QPSK
  DVB-S2 Frekuensi Input 950-2150MHz
    Simbol rate QPSK 1~45Mbauds;

8PSK 2~30Mbauds

    Kode rate 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10
    Rasi lintang QPSK, 8PSK
Nggambarake Jumlah CAM / CI 4
Multiplexing Maksimum PID Remapping 256 saben saluran input
  Fungsi PID Remapping
    Nyetel PCR sing akurat
    Ngasilake tabel PSI / SI kanthi otomatis
Modulasi DVB-C Standar  
    MER ≥43dB
    frekuensi RF 30 ~ 960MHz, langkah 1KHz
    tingkat output RF -25~ -1dbm (77~97 dbµV), langkah 0.1db
    Simbol rate 5.000~7.000Msps luwes
    RF metu 4 * DVB-C operator jejer gabungan output
    MER ≥42 dB
      J.83A J.83B
    Rasi lintang 16/32/64/128/ 256 QAM

 

64/256 QAM
    Bandwidth 8M 6M
  DVB-T Standar EN300744
    mode FFT 2K,
    Bandwidth 6M, 7M, 8M
    Rasi lintang QPSK, 16QAM, 64QAM
    Interval Pengawal 1/4, 1/8, 1/16, 1/32
    FEC 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
    MER ≥42 dB
    frekuensi RF 50 ~ 960MHz, 1KHz langkah
    RF metu 4 * RF COFDM DVB-T metu (4 operator gabungan output)
    tingkat output RF -28~ -3 dBm (77~97 dbµV), langkah 0.1db
Sistem remot

manajemen

Web NMS
  Stream Out 4*MPTS liwat UDP lan RTP metu (RJ45, 1000M/100M Unicast/Multicast)
  Basa Inggris lan Cina
  Nganyarke piranti lunak Web lan USB
Umum ukuran

(W*D*H)

482mm × 300mm × 44.5mm
  Bobot 3,7 kg
  Suhu 0 ~ 45 ℃ (Operasi);-20~80 ℃ (Panyimpenan)
  daya AC 100V±1050/60Hz;

AC 220V±10%, 50/60HZ

  Konsumsi 25W

Bagan Prinsip

saq
vsqvq

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: