1024 * IP kanggo 8 Channel DVB-T RF Modulator COL5608P

COL5608P IP kanggo modulator DVB-T minangka piranti kabeh-ing-siji sing dikembangake dening COlABLE.Wis 8 saluran multiplexing lan 8 saluran modulasi DVB-T, lan ndhukung maksimum 1024 IP input liwat port GE lan 8 operator non-jejer (50MHz ~ 960MHz) output liwat antarmuka output RF.Piranti kasebut uga ditondoi kanthi tingkat terintegrasi sing dhuwur, kinerja dhuwur lan biaya sing murah.Iki cocog banget karo sistem siaran DTV generasi anyar.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ 2 input GE, antarmuka SFP.

✔ Ndhukung nganti 1024 saluran TS liwat UDP / RTP, unicast lan multicast, IGMP v2v3.

✔ Max 840Mbps kanggo saben input.

✔ Ndhukung pangaturan PCR sing akurat.

✔ Ndhukung remapping PID lan panyuntingan PSI/SI.

✔ Ndhukung nganti 180 PID remapping saben saluran.

✔ Ndhukung 8 TS multiplexed liwat output UDP / RTP / RTSP.

✔ 8 DVB-T output operator non-jejer, tundhuk karo standar ETSI EN300 744.

✔ Ndhukung enkoding RS (204,188).

✔ Dhukungan manajemen Jaringan berbasis Web.

Spesifikasi

Input Input Input IP 512×2, 2 Port Ethernet 100/1000M (SFP)
  Protokol Transportasi TS liwat UDP / RTP / RTSP, unicast lan multicast, IGMP V2 / V3
  Tingkat Transmisi Max 840Mbps kanggo saben saluran input
Mux Saluran Input 1024
  Saluran Output 8
  Max PIDs 180 saben saluran
  Fungsi PID remapping (otomatis/manual opsional)
    PCR nyetel akurat
    Tabel PSI / SI kanthi otomatis ngasilaken
Modulasi

Paramèter

Saluran 8
  Standar Modulasi ETSI EN300 744
  Rasi lintang QPSK/16QAM/64QAM
  Bandwidth 6/7/8 MHz
  Mode trans 2K / 4K / 8K
  FEC 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
Output RF Antarmuka F ngetik port output kanggo 8 operator non-jejer
  Range RF 50~960MHz, 1kHz stepping
  Tingkat Output -20~+10dbm (kanggo kabeh operator), 0.5db stepping
  MER ≥ 40dB
  ACL -55 dBc
TS output 8 IP output liwat UDP/RTP/RTSP, unicast/multicast, 2 Port Ethernet 100/1000M
Sistem Manajemen jaringan berbasis web
Umum Demission 420mm × 440mm × 44.5mm (WxLxH)
  Bobot 3 kg
  Suhu 0 ~ 45 ℃ (operasi), -20 ~ 80 ℃ (panyimpenan)
  Power Supply AC 100V±10%, 50/60Hz utawa AC 220V±10%, 50/60Hz
  Konsumsi ≤20W

Bagan Prinsip Batin

vqvqwv

Ilustrasi Setelan Carrier

qvwqw

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: