80 Saluran IPTV Server HTTP UDP RTMP HLS protokol IP Konverter IPTV Gateway COL5771

COL5771 IP Gateway minangka peralatan paling anyar sing digunakake kanggo skenario konversi protokol lan bisa nyebarake media streaming.Bisa ngowahi stream IP jaringan siaran liwat file HTTP, UDP, RTP, RTSP lan HLS lan TS dadi protokol HTTP, UDP, HLS lan RTMP.Sistem kasebut bisa ngrampungake integrasi kanthi nampa akeh layanan media streaming komersial.Uga, sistem server bakal nyedhiyakake layanan media streaming langsung.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

✔ 10 Port data: Port Data pisanan: IP metu liwat HTTP, UDP (SPTS), protokol HLS RTMP, Port data CH1-9: IP liwat HTTP, UDP (SPTS), RTP (SPTS), RTSP lan HLS, IP metu liwat HTTP, HLS lan RTMP (Unicast)

✔ Dhukungan file TS bakal diunggah liwat manajemen Web

✔ Mendukung fungsi anti-jitter IP

✔ Ndhukung tambahan caption rolling, judhul sambutan, gambar boot lan video boot (fungsi iki mung bisa digunakake kanggo aplikasi IP out lan pangguna STB / Android TV kudu nginstal Colable IPTV APK)

✔ Memori: 4G;Solid-State Disk (SSD): 16G

✔ Ndhukung kira-kira 80 program HDMI/SD (Bitrate: 2Mbps) Nalika HTTP/RTP/RTSP/HLS ditransfer menyang UDP (Multicast), aplikasi sing bener bakal menang, lan nyaranake panggunaan CPU maksimal 80%

✔ Program Dhukungan nampilake kanthi APK sing diunduh Android STB lan TV, maksimal 150 terminal

✔ Kontrol liwat manajemen NMS basis web liwat port DATA

Spesifikasi teknis

Input Input IP liwat CH 1-7(1000M) liwat HTTP, UDP(SPTS), RTP(SPTS), RTSP (liwat UDP, muatan: mpeg TS) lan HLS
  File TS bakal diunggah liwat sistem manajemen Web
output IP IP metu liwat port Data (1000M) liwat HTTP (Unicast), UDP (SPTS, Multicast) protokol HLS RTMP (Sumber program kudu H.264 lan enkoding AAC) IP metu liwat CH 1-7(1000M) liwat HTTP/ HLS/ RTMP (Unicast)
Sistem CPU: Celeron 3965 Memori: 4G
Solid-State Disk (SSD): 16G (60G opsional)
Saluran ngalih wektu karoColable' STB: HTTP (1-3s), HLS (0.4-0.7s)
Dhukungan kanggo nambah caption gulung, judhul sambutan, gambar boot lan video boot (fungsi iki mung ditrapake kanggo aplikasi IP out lan STB/Android TV kudu pangguna kudu nginstal.ColableIPTV APK)
Play program karo APK diundhuh Android STB lan TV, maksimum punika200 terminal
Ndhukung kira-kira 80 program HD/SD (Bitrate: 2Mbps) Nalika HTTP/RTP/RTSP/HLS diowahi dadi UDP (Multicast), aplikasi sing nyata bakal digunakke, lan nyaranake panggunaan CPU maksimal 80%
manajemen NMS basis web liwat port DATA
Umum Demission 482mm × 324mm × 44mm (W*L*H)
Suhu 0 ~ 45 ℃ (operasi), -20 ~ 80 ℃ (panyimpenan)
Power Supply AC 100V±10%, 50/60Hz utawa AC 220V±10%, 50/60Hz

Data tes kanggo referensi:

Konversi protokol

Program

Bitrate

Terminal

panggunaan CPU

HTTP/RTP/RTSP/HLS kanggo UDP

80

2M

---

55%

HTTP menyang HTTP

30

2M

150

80%

50

2M

80

80%

HTTP kanggo HLS

50

2M

200

46%

UDP kanggo HLS

50

2M

200

50%

80

2M

150

72%

UDP kanggo HTTP

50

2M

120

50%

Konversi IP Protokol

vsaq
fdwev

Apa milih kita

Kita spesialis ing peralatan siaran TV Digital luwih saka 15 taun, lan duwe pengalaman ing Digital/Kabel / Satelit / TerrestrialTVsolusi penyiaran lan sistem IPTV, Yen sampeyan duwe pitakon lan ide, aja ragu-ragu hubungi kita!

bisnis utama kita:Dsirah igital-produk pungkasan,profesional receiver decoder (FTA & IRD), encoder (digital encoder &IPTVencoders)

modulator (modulator digital & modulator ip),multipleksr, scrambler, transcoder, ip gateway

set top box (DVB-C/tt/S2/ISDB-T/ATSC-T),Proyektor omah,Pemancar MMDS/MUDS, antena, LNB dll...

Layanan kita:TDhukungan echnical, pitulungan remot, desain solusi, garansi 3 taun kanggo sirah-produk pungkasan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: