page_banner

Hubungi Kita

Tetep Ing Tutul

Kaya saben kulawarga liyane, kita seneng krungu babagan anggota kita lan menehi kabeh perhatian sing pantes.Dadi, aja lali ngirim email utawa nelpon.

Telpon: +8613730886043

Telpon: 86-28-85275271

Telpon: 86-28-64056678

Email:sales@colable.com

Panggonan

Youbo Center, distrik Wuhou, Chengdu, SIchuan, China

Jam Bukak

Senin nganti Minggu
8:00 - 23:45