page_banner

Pameran

Colable ing BroadcastAsia 2013 ing Singapura (2013.6.22)

BroadcastAsia minangka acara internasional Asia kanggo industri media digital lan penyiaran, Colable Electronics rawuh ing BroadcastAsia 2013 ing Marina Bay sand Singpore kanthi Booth nomer 4C3-20 saka 18 Juni-21 Juni 2013.Ing pameran iki, Colable Electronics nampilake seri produk headend dvb profesional lan nyetel kothak ndhuwur kanggo sistem scrambling tv kabel, cas/sms/epg etc, Lan kasil narik kawigaten akeh klien kanggo ngunjungi Booth lan rembugan kanggo rincian liyane.

vvsdqw

Andina Link 2017 ing Cartagena.Colombia(2017.3.10)

Asale ing awal 1990-an, amarga panjaluk TV kabel sing akeh banget ing Amerika Latin lan pasar teknologi campuran sing gedhe, Andina Link, acara dagang internasional, minangka pameran dagang sing paling penting ing Amerika Latin, utamane nuduhake teknologi paling anyar, broadband. teknologi lan TV kabel.
Colable Electronics tumuju menyang ANDINA LINK 2017 sing dianakake wiwit tanggal 7 ~ 9 Maret ing Cartagena, kutha pelabuhan sing misuwur ing Kolombia.Suwene telung dina.
Ing pameran kasebut, COLABLE nuduhake lan mbukak kabeh sistem tes menyang pelanggan liwat platform komputer lan lingkungan tes ing situs.Iki diakoni dening akeh pelanggan lan nyatakake panjaluk kerja sama.
COLABLE nyabrang Samudra Pasifik menyang ujung liyane donya.Perjalanan ngubengi bumi iki mesthi angel, nanging sukses.Kita sukses nggawe kertu bisnis sing apik banget ing wilayah Latin.Akeh pelanggan Amerika Latin lan Amerika Selatan teka menyang COLABLE kanggo produk lan solusi lan njaga hubungan bisnis jangka panjang.

vvcaq
gqwqw

Convergencia Show ing Meksiko 2018(2018.6.10)

ConvergenciaShow.Mx 2018, siji-sijine Expo-Convention ing Meksiko, digawe khusus lan eksklusif kanggo industri hiburan.diwiwiti tanggal 5 Juni, lan rampung tanggal 7 Juni 2018.
Colable Electronics minangka pemasok utama solusi sistem TV digital, Ing Expo-Convention ing kutha Meksiko iki, Colable Electronics ngenalake pirang-pirang solusi lan produk, kalebu Sistem Akses Bersyarat Keamanan sing maju, TV Berbayar, Telekomunikasi, DTH, Solusi Pemantauan Generasi Sabanjure, Efisiensi Tinggi Transcoder, DTV+OTT Turnkey Solution, HEVC 4K set top box.
Colable Electronics nduweni kinerja apik ing pasar Asia, Timur Tengah, Eropa Timur, lan negara-negara Amerika Selatan.Kita berkembang kanthi cepet ing industri televisi digital, lan kita terus manggoni pasar TV Digital ing saindenging jagad.

waaaaaaaaa
qwfwqf

Andina Link 2019 Cartagena(2019.3.1)

Andina Link 2019 dianakaké ing Pusat Konvensi Cartagena,Diwiwiti tanggal 26 Feb lan rampung tanggal 28 Feb.2019
Colable Electronics'core produk padha elaborately lan sampurna ditampilake, Kayata: High Efficient HEVC Encoder, Muti-Channelsl HD/SD Encoder, Multifunctional IP Modulator, H, DVB-C STB, IPTV HEVC 4K Decoder etc.Iku nuduhake Colable Electronics wis pionir lengkap DTV lan IPTV / OTT solusi kanggo Digital TV / OTT proyek related.
Nekani maneh pameran ing Cartagena yaiku kanggo menehi bali menyang pelanggan lawas, nggedhekake pelanggan anyar, lan nggawa teknologi anyar sing luwih canggih kanggo pelanggan lawas.Tansah njaga posisi utama ing industri digital.

vqwqwd
vdfqw

PCTA -Pameran Teknologi Filipina ing 2021(2021.4.17)

Amarga pengaruh COVID-19, Philippines Tech Show ing April 2021 wis ditransfer menyang platform online.
Pameran kasebut narik kawigaten operator komunikasi lan TV kabel, stasiun TV, organisasi pemerintah lan perusahaan gedhe, uga akeh operator layanan TV berkualitas tinggi.
Kanggo pisanan, pameran offline tradisional ditransfer menyang platform online, ngendi pengunjung lan peserta pameran bisa komunikasi karo saben liyane pasuryan kanggo pasuryan lan vividly nampilake lingkungan produksi, teknologi lan workshop, melu ing interaksi uga lan pas wektune nangkep tren psikologis pelanggan lan njawab pitakonan.
Pameran online iki minangka upaya pisanan, lan akeh peserta pameran sing entuk keuntungan wis mbukak siaran langsung, sing mesthi dadi efek multiplier ing publisitas lan ekspansi gambar lan produk perusahaan.
COLABLE fokus ing pasar Filipina ing ngendi jaringan TV digital lan bandwidth ing tahap awal booming.Iki minangka upaya sing apik kanggo nampilake produk inti lan promosi solusi utama.Kanthi kabijakan "One Belt One Road" negara, Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kita nggawe gambar merek lan mlebu pasar Asia Tenggara.

qfqwf
qgqgwq