Kabar

  • Nonton TV AS mundhak ing wulan November

    Nielsen: Nonton TV Muncul ing Nopember, Didhukung dening Konten Olahraga lan Streaming, miturut The Gauge ● Total panggunaan TV munggah 7,8% vs Oktober - Wektu sing dienggo streaming mundhak luwih saka 10% - Thanksgiving minangka dina TV sing paling ditonton #2 ing 2022 NEW YORK - Laporan paling anyar Nielsen saka The Gauge, media ...
    Waca liyane
  • TF1 ngleksanakake Kontrol Irdeto kanggo nglindhungi aliran Piala Donya

    Dec, 07 2022 TF1 ngleksanakake Kontrol Irdeto kanggo nglindhungi aliran Piala Dunia FIFA 2022 Irdeto Control nyedhiyakake keamanan sing luwih apik kanggo platform OTT TF1 sajrone acara profil dhuwur lan turnamen olahraga premium AMSTERDAM — Irdeto, pimpinan jagad ing cybersecurity platform digital, saiki bangga ...
    Waca liyane
  • Pendapatan semikonduktor ing saindenging jagad mudhun 3.6% ing 2023

    Dec, 02 2022 Gartner Prakiraan Pertumbuhan Pendapatan Semikonduktor Donya Nyusut 3.6% ing 2023 Oversupply Dadi Ora Bisa Dihindari Kanthi Situasi Ekonomi sing Buruk Pendapatan semikonduktor global dijangkepi mudhun 3.6% ing 2023, miturut ramalan paling anyar saka Gartner, Inc. ...
    Waca liyane
  • Telecom Argentina nambahake 16,000 pelanggan TV kabel ing 3Q 2021

    Nov, 22 2022 BUENOS AIRES, Argentina — Telecom Argentina SA ngumumake asil gabungan kanggo periode sangang sasi (“9M21”) lan kuartal katelu taun fiskal 2021 (“3Q21”).Layanan TV Kabel Pendapatan layanan TV kabel tekan P $ 57,433 yuta ing 9M21 (-P $ 4,707 yuta vs. 9M20).TV kabel langganan...
    Waca liyane
  • Warner Bros Discovery nambahake 2,8 yuta pelanggan DTC ing 3Q 2022

    Nov, 11 2022 NEW YORK — Warner Bros. Discovery, Inc. ("Perusahaan") (Nasdaq: WBD) dina iki nglaporake asil finansial kanggo kuartal sing rampung tanggal 30 September 2022. Segmen Langsung-kanggo-Konsumen Debut House of the Dragon minangka seri perdana paling gedhe ing sejarah HBO lan uga menehi tandha seri paling gedhe ...
    Waca liyane
  • A1 Bulgaria nggawe aplikasi TV Android kanggo Smart TV nganggo 3SS

    Nov, 04 2022 A1 Bulgaria Ngluncurake Aplikasi TV Android sing direkayasa 3SS ing Tahap Loro Proyek TV Cerdas Multi-wilayah kanggo A1 Telekom Austria Group STUTTGART, Jerman — 3 Solusi Layar (3SS), panyedhiya solusi piranti lunak terkemuka kanggo kothak set-top lan hiburan multiscreen, dina iki ngumumake yen ...
    Waca liyane
  • ZTE ngluncurake Android TV stick kanggo operator

    ZTE ngluncurake Android TV stick kanggo operator

    Okt, 26, 2022 SHENZHEN, China — ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), panyedhiya solusi teknologi informasi lan komunikasi terkemuka global, wis ngluncurake stik TV UHD B866V5W11 generasi anyar ing Broadband World Forum (Jaringan X) ing Amsterdam, Walanda.Minangka por anyar ZTE ...
    Waca liyane
  • Irdeto kanggo nyedhiyakake CA lan multi-DRM menyang BCN Digital ing India

    18 Okt 2022 BCN Digital mbukak lapangan anyar kanthi Akses Bersyarat Irdeto Liwat teknologi sing canggih, Irdeto bakal nyedhiyakake Akses Bersyarat kanggo kothak set-top lan solusi Multi-DRM menyang BCN Digital kanggo ngamanake konten premium lan ngluwihi jangkauan pelanggan AMSTERDAM — Irdeto, wor...
    Waca liyane
  • Pelanggan TV mbayar global tetep udakara siji milyar

    Pelanggan TV mbayar global tetep udakara siji milyar

    30 Sep.2022 Jumlah pelanggan TV berbayar ing 138 negara bakal tekan 1,03 milyar ing taun 2027;rada munggah ing 2021 amarga TV berbayar terus berkembang ing negara berkembang.Jumlah iki nuduhake 57% rumah tangga TV - mudhun saka puncak 61% ing 2018. Colable Electronics Co., LTD Simon Murray, P...
    Waca liyane
  • Siaran lan kabel nuduhake pratandha saka kawentar ing AS

    Siaran lan kabel nuduhake pratandha saka kawentar ing AS

    21 September 2022 NEW YORK - Laporan paling anyar Nielsen saka The Gauge, total TV saben wulan perusahaan pangukuran media lan snapshot streaming, ngandhakake yen panggunaan streaming nuduhake 35% saka konsumsi televisi sakabèhé ing wulan Agustus, menehi tandha rekor paling dhuwur kanggo format lan wulan kedua...
    Waca liyane
  • Apa iku SVOD

    Sep.08.2022 OTT kanthi cepet dadi cara sing disenengi kanggo nyebarake konten premium, kanthi pasar over-the-top diramalake bakal tuwuh saka $40 milyar ing 2018 dadi $128 milyar ing 2026. Amarga akeh wong sing ngethok kabel lan milih nonton TV favorit acara lan film saka penak ...
    Waca liyane
  • 2022 China IPTV Industri Status Pangembangan Prospek Analisis Prakiraan

    Sep.01.2022 China Business Intelligence Network News: IPTV minangka televisi jaringan interaktif, yaiku jinis Internet, multimedia, komunikasi lan teknologi liyane sing nggunakake jaringan pribadi broadband kanggo nyedhiyakake pangguna ing omah kanthi macem-macem layanan interaktif, kalebu TV digital.Merk...
    Waca liyane