Telecom Argentina nambahake 16,000 pelanggan TV kabel ing 3Q 2021

22 November 2022

BUENOS AIRES, Argentina - Telecom Argentina SA ngumumake asil gabungan kanggo periode sangang wulan ("9M21") lan kuartal katelu taun fiskal 2021 ("3Q21").

Layanan TV Kabel

bathi layanan TV kabel tekan P $ 57.433 yuta ing 9M21 (-P $ 4.707 yuta vs. 9M20).Pelanggan TV kabel gunggunge kira-kira 3,6 yuta (+16 ewu vs.2Q21).Kajaba iku, ARPU TV Kabel saben wulan (dicathet maneh ing mata uang konstan tanggal 30 September 2021) tekan P$1,749.2 sajrone 9M21 (vs P$1,959.7 ing 9M20).Efek sing diasilake saka penyajian maneh babagan unit pangukuran wiwit tanggal 30 September 2021 sing kalebu ing ARPU yaiku P$211,5 lan P$789,1, masing-masing kanggo 9M21 lan 9M20.Kajaba iku, churn saben wulan rata-rata sajrone 9M21 lan 9M20 yaiku 1,1% lan 0,9%.

Sajrone kuartal katelu taun, strategi kanggo nutup aliansi karo platform OTT supaya bisa nggabungake menyang Flow terus.Paramount +, Star + lan Amazon Prime Video digabungake menyang tawaran aplikasi terintegrasi Flow.

Minangka saka

30 September, 30 September,

2021 2020 Δ Δ %

————- ————————

Pelanggan TV Berbayar (ing ewu) 3.561 3.568 (7) -0,2%

Colable Electronics Co.,LTD


Wektu kirim: Nov-23-2022