Kabar Perusahaan

  • Apa IPTV Isih Perlu Ditampa ing 2021?

    Wiwit biaya TV langsung mundhak, para pamirsa wiwit nggoleki sawetara alternatif.Babagan pisanan sing dipikirake mayoritas wong yaiku mbayar aplikasi streaming, kayata Hulu.Kita bisa ndeleng manawa iki ora kedadeyan ing wayah wengi.Nyatane, kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa tren anyar?DVB-I

    Minangka jumlah video sing dikonsumsi ing internet terus berkembang, teknologi sing nggabungake siaran liwat-udhara karo pangiriman internet.Nindakake iki kudu ngidini campuran sing lancar, tegese pamirsa bisa milih layanan tanpa ngerti kepiye cara tekan ing TV, piranti seluler utawa laptop.Iki sing...
    Waca liyane
  • Apa Siaran Video Digital?

    Digital Video Broadcasting (DVB) minangka set standar terbuka internasional kanggo televisi digital.Standar DVB dikelola dening Proyek DVB, konsorsium industri internasional, lan diterbitake dening Joint Technical Committee (JTC) saka European Telecommunications Standards Institute (E...
    Waca liyane
  • Standar DVB-CI generasi kapindho diterbitake

    Nov.02.2018 ETSI wis diterbitake TS 103 605 V1.1.1, generasi kapindho DVB Umum Interface specification.DVB-CI mbisakake modul Akses Bersyarat (CAM) sing bisa dicopot, diwenehi hak sing cocog, kanggo mbukak konten sing dilindhungi lan ngarahake bali menyang piranti inang liwat antarmuka sing padha.Nalika ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi DVB-I pisanan disetujoni lan diterbitake

    Spesifikasi DVB-I disetujoni ing rapat minggu iki saka Papan Kemudi DVB ing Jenewa.Wis diterbitake minangka DVB BlueBook A177.Spesifikasi kasebut kanggo mesthekake yen televisi linear sing dikirim liwat internet minangka pangguna-loropaken lan mantep minangka televisi siaran tradisional ...
    Waca liyane
  • DVB World 2019: Arcidiacono njaluk dhukungan kanggo media Eropa

    Mar.12.2019 DVB World 2019 dibukak kanthi pidato utama saka Direktur Teknologi & Inovasi EBU Antonio Arcidiacono.Dheweke ngajak para penyiar supaya bisa kerja bareng liwat organisasi kaya Proyek DVB, sing dikandhakake minangka conto sing apik kanggo umum lan pribadi ...
    Waca liyane
  • Arsitektur Ponsel 5G |Diagram Blok Ponsel 5G

    Artikel babagan arsitektur 5G Cell Phone iki nyakup diagram Blok Ponsel 5G kanthi modul internal arsitektur telpon 5G Cellular.Pambuka: Ponsel 5G wis dirancang kanggo tundhuk karo spesifikasi 3GPP NR utawa Verizon TF.Sawetara telpon ndhukung loro iki ...
    Waca liyane