Warta Industri

  • Nonton TV AS mundhak ing wulan November

    Nielsen: Nonton TV Muncul ing Nopember, Didhukung dening Konten Olahraga lan Streaming, miturut The Gauge ● Total panggunaan TV munggah 7,8% vs Oktober - Wektu sing dienggo streaming mundhak luwih saka 10% - Thanksgiving minangka dina TV sing paling ditonton #2 ing 2022 NEW YORK - Laporan paling anyar Nielsen saka The Gauge, media ...
    Waca liyane
  • TF1 ngleksanakake Kontrol Irdeto kanggo nglindhungi aliran Piala Donya

    Dec, 07 2022 TF1 ngleksanakake Kontrol Irdeto kanggo nglindhungi aliran Piala Dunia FIFA 2022 Irdeto Control nyedhiyakake keamanan sing luwih apik kanggo platform OTT TF1 sajrone acara profil dhuwur lan turnamen olahraga premium AMSTERDAM — Irdeto, pimpinan jagad ing cybersecurity platform digital, saiki bangga ...
    Waca liyane
  • Telecom Argentina nambahake 16,000 pelanggan TV kabel ing 3Q 2021

    Nov, 22 2022 BUENOS AIRES, Argentina — Telecom Argentina SA ngumumake asil gabungan kanggo periode sangang sasi (“9M21”) lan kuartal katelu taun fiskal 2021 (“3Q21”).Layanan TV Kabel Pendapatan layanan TV kabel tekan P $ 57,433 yuta ing 9M21 (-P $ 4,707 yuta vs. 9M20).TV kabel langganan...
    Waca liyane
  • Warner Bros Discovery nambahake 2,8 yuta pelanggan DTC ing 3Q 2022

    Nov, 11 2022 NEW YORK — Warner Bros. Discovery, Inc. ("Perusahaan") (Nasdaq: WBD) dina iki nglaporake asil finansial kanggo kuartal sing rampung tanggal 30 September 2022. Segmen Langsung-kanggo-Konsumen Debut House of the Dragon minangka seri perdana paling gedhe ing sejarah HBO lan uga menehi tandha seri paling gedhe ...
    Waca liyane
  • A1 Bulgaria nggawe aplikasi TV Android kanggo Smart TV nganggo 3SS

    Nov, 04 2022 A1 Bulgaria Ngluncurake Aplikasi TV Android sing direkayasa 3SS ing Tahap Loro Proyek TV Cerdas Multi-wilayah kanggo A1 Telekom Austria Group STUTTGART, Jerman — 3 Solusi Layar (3SS), panyedhiya solusi piranti lunak terkemuka kanggo kothak set-top lan hiburan multiscreen, dina iki ngumumake yen ...
    Waca liyane
  • Apa IPTV isih layak kanggo entuk ing 2021?

    Wiwit biaya TV langsung mundhak, para pamirsa wiwit nggoleki sawetara alternatif.Babagan pisanan sing dipikirake mayoritas wong yaiku mbayar aplikasi streaming, kayata Hulu.Kita bisa ndeleng manawa iki ora kedadeyan ing wayah wengi.Nyatane, kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa tren anyar?DVB-I

    Minangka jumlah video sing dikonsumsi ing internet terus berkembang, teknologi sing nggabungake siaran liwat-udhara karo pangiriman internet.Nindakake iki kudu ngidini campuran sing lancar, tegese pamirsa bisa milih layanan tanpa ngerti kepiye cara tekan ing TV, piranti seluler utawa laptop.Iki sing...
    Waca liyane
  • Standar DVB-CI generasi kapindho diterbitake

    Nov.02.2018 ETSI wis diterbitake TS 103 605 V1.1.1, generasi kapindho DVB Umum Interface specification.DVB-CI mbisakake modul Akses Bersyarat (CAM) sing bisa dicopot, diwenehi hak sing cocog, kanggo unscramble konten sing dilindhungi lan ngarahake bali menyang piranti inang liwat antarmuka sing padha.Nalika ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi DVB-I pisanan disetujoni lan diterbitake

    Spesifikasi DVB-I disetujoni ing rapat minggu iki saka Papan Kemudi DVB ing Jenewa.Wis diterbitake minangka DVB BlueBook A177.Spesifikasi kasebut nduweni tujuan kanggo mesthekake yen televisi linear sing dikirim liwat internet minangka pangguna-loropaken lan mantep minangka siaran televisi tradisional ...
    Waca liyane
  • DVB World 2019: Arcidiacono njaluk dhukungan kanggo media Eropa

    Mar.12.2019 DVB World 2019 dibukak kanthi pidato utama saka Direktur Teknologi & Inovasi EBU Antonio Arcidiacono.Dheweke ngajak para penyiar supaya bisa kerja bareng liwat organisasi kaya Proyek DVB, sing dikandhakake minangka conto sing apik kanggo umum lan pribadi ...
    Waca liyane
  • Arsitektur Ponsel 5G |Diagram Blok Ponsel 5G

    Artikel babagan arsitektur 5G Cell Phone iki nyakup diagram Blok Ponsel 5G kanthi modul internal arsitektur telpon 5G Cellular.Pambuka: Ponsel 5G wis dirancang kanggo tundhuk karo spesifikasi 3GPP NR utawa Verizon TF.Sawetara telpon ndhukung loro iki ...
    Waca liyane