16 CH DVB-C (DVB-T/S/S2/S2X, ATSC, ISDB-T opsional) FTA tuners kanggo DVB-C QAM Modulator COL5416TC

COL5416TCpunika modulator QAM kinerja dhuwur lan biaya-efektif.Wis 16 DVB-C (DVB-T/S/S2/S2X, ATSC, ISDB-T opsional) FTA tuner input kanggo 16 non-jejer operator output karo multiplexing, scrambling lan QAM modulating klebu.Uga ndhukung maksimum 512 port input IP lan siji IP (MPTS) output liwat GE1 lan TS input kanggo re-mux liwat 2 bandar ASI.

COL5416TCuga ditondoi karo tingkat Integrasi dhuwur, kinerja dhuwur lan biaya murah.Ndhukung sumber daya dual (opsional).Iki cocog banget karo sistem penyiaran CATV generasi anyar.



Detail Produk

Tag produk

Fitur tombol

  • 16 DVB-C (DVB-T/S/S2/S2X, ATSC, ISDB-T Opsional) FTA Tuner + 2 ASI input + 512 IP input throughGE1 liwat protokol UDP lan RTP
  • 16 * DVB-C RF output
  • Indeks kinerja output RF sing apik banget, MER≥40db
  • Ndhukung 16 grup multiplexing + 16 grup scrambling + 16 grup QAM modulasi
  • 1 IP (MPTS) output liwat UDP lan RTP / RTSP, minangka pangilon siji operator
  • Ndhukung pangaturan PCR sing akurat
  • Dhukungan PSI / SI editing lan masang
  • Dhukungan manajemen Web, Nganyari liwat web
  • Ndhukung sumber daya dual (opsional

Spesifikasi

Input 16 DVB-C (DVB-T/S/S2/S2X, ATSC, ISDB-T Opsional) FTA Tuner
  512 IP input liwat GE1 liwat UDP lan protokol RTP
  2 ASI input, antarmuka BNC
Bagian Tuner Versi 1

 

Multi-mode tuners switchable

 

DVB-C Standar J.83A(DVB-C), J.83B, J.83C
      Frekuensi Ing 60~890MHz
      Rasi lintang 16/32/64/128/256 QAM
    DVB-T Frekuensi Ing 60~890MHz
      Bandwidth 6/7/8 M bandwidth
    ISDB-T Frekuensi Ing 60~890MHz
   

 

 

 

 

Versi 2

 

tuner kanthi kapisah

 

DVB-S Frekuensi Ing 950~2150MHz
      Simbol rate 0,5 ~ 45 Msps
      Kekuwatan Sinyal - 65~-25dBm
      FEC 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
      Rasi lintang QPSK
      Bitrate input maksimal ≤129 Mbps
    DVB-S2 Frekuensi Ing 950~2150MHz
      Simbol rate QPSK/8PSK/16APSK: 0.5~45 Msps

32APSK: 0.5~40Msps;

      FEC QPSK: 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10

8PSK: 3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10

16APSK: 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10

32APSK: 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10

      Rasi lintang QPSK, 8PSK, 16APSK, 32APSK
      Bitrate input maksimal ≤129 Mbps
    DVB-S2X Frekuensi Ing 950-2150MHz
      Simbol rate QPSK/8PSK/16APSK: 0.5~45 Msps

8APSK/32APSK: 0.5~40Msps

      FEC QPSK: 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10, 13/45, 9/20, 11/20

8PSK: 3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10

8APSK: 5/9-L, 26/45-L

16APSK: 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10, 1/2-L, 8/15-L, 5/9-L, 26/45, 3/ 5, 3/5-L, 28/45, 23/36, 2/3-L, 25/36, 13/18, 7/9, 77/90

32APSK: 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10, 2/3-L, 32/45, 11/15, 7/9

      Rasi lintang QPSK, 8PSK, 8APSK, 16APSK, 32APSK
      Bitrate input maksimal ≤129 Mbps
    ATSC Frekuensi Ing 30~1000MHz
      Bandwidth 6M
      Rasi lintang 8vsb
Multiplexing Maksimum PID Remapping 360 output saben saluran
  Fungsi Pemetaan ulang PID (otomatis utawa manual)
    Nyetel PCR sing akurat
    Ngasilake tabel PSI / SI kanthi otomatis
Scrambling

Paramèter

Max simulscrypt CA 4
  Scramble Standard ETR289, ETSI 101 197, ETSI 103 197
  Sambungan Koneksi lokal/remote
Modulasi Saluran QAM 16 operator non-jejer output
  Standar EN300 429/ITU-T J.83A/B
  MER ≥40db
  frekuensi RF 50 ~ 960MHz, 1KHz langkah
  tingkat output RF -20~+10dbm(87~107 dbµV),0.1db langkah
  Simbol Rate 5.0Msps~7.0Msps, 1ksps stepping
    J.83A J.83B
  Rasi lintang 16/32/64/128/256QAM 64/256 QAM
  Bandwidth 8M 6M
Stream metu 16 output RF (antarmuka tipe F)
  1 IP (MPTS) output liwat UDP lan RTP/RTSP (GE1 mung), minangka pangilon siji operator
Sistem Manajemen jaringan (WEB)
  Basa Cina lan Inggris
  upgrade piranti lunak Ethernet
Umum Ukuran (W * D * H) 482mm × 300mm × 44.5mm
  Suhu 0 ~ 45 ℃ (Operasi);-20~80 ℃ (Panyimpenan)
  daya AC 100V±1050/60Hz;

AC 220V±10%, 50/60HZ

Aplikasi

IPTV digital headend
Encoding program menyang YouTube
Jupuk video sistem konferensi Internet
Sistem video pendidikan jarak jauh
Sistem TV Hotel
Rumah Sakit, Bank, sistem transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: